Announcement

Collapse
No announcement yet.

why display nothing?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mike_new
    replied
    Thank you,Dear Mike.I will try.

    Leave a comment:


  • mikeheck
    replied
    Originally posted by Mike_new View Post
    Dear Mike,
    Thank you for your answer.The difference between these two computers is, one compter which I program on ,the other is not. Could you tell me the essential elements for OpenInventor to run?
    Hi,
    System requirements for Open Inventor 9.x are available here. The requirements for OIV 8 should be similar.

    Try building and running a very simple OIV program that just uses the SoWin/SoXt classes, for example 02.4.Examiner in the Mentor examples directory. If that works on both machines, then there is no problem with core Open Inventor, but there may be a problem with the Qt runtime.
    Regards,
    Mike

    Leave a comment:


  • Mike_new
    replied
    Dear Mike,
    Thank you for your answer.The difference between these two computers is, one compter which I program on ,the other is not. Could you tell me the essential elements for OpenInventor to run?

    Leave a comment:


  • mikeheck
    replied
    Originally posted by Mike_new View Post
    I create a viewer with programming(Qt4.6.3+Openinventor8.02),it is ok. When I put the programs(dlls and exe) files on the other computer,the black viewer cann't display.Could you tell me why?thank you!
    I use SoQtExaminerViewer class and getWidget() method to integrate Qt and Openinventor.
    Hi,
    It should work, however you are using a very old version of Open Inventor and we will not be able to debug the problem with that version.
    Some things to consider:
    - What is different between these two computers? (where one works and one does not work)
    - Consider using a current version of Open Inventor.
    Regards,
    Mike

    Leave a comment:


  • Puzion
    replied
    Hi there! I was programming yesterday at my real estate in Czech Republic here but on windows8 and looks like I have a similar issue. Can anyone help us please?
    Last edited by Puzion; October 16, 2020, 05:05 PM.

    Leave a comment:


  • Mike_new
    replied
    Originally posted by Mike_new View Post
    I create a viewer with programming(Qt4.6.3+Openinventor8.02),it is ok. When I put the programs(dlls and exe) files on the other computer,the black viewer cann't display.Could you tell me why?thank you!
    I use SoQtExaminerViewer class and getWidget() method to integrate Qt and Openinventor.
    I program on window7 and run the exe file on window7.

    Leave a comment:


  • Mike_new
    started a topic why display nothing?

    why display nothing?

    I create a viewer with programming(Qt4.6.3+Openinventor8.02),it is ok. When I put the programs(dlls and exe) files on the other computer,the black viewer cann't display.Could you tell me why?thank you!
    I use SoQtExaminerViewer class and getWidget() method to integrate Qt and Openinventor.
    Attached Files
Working...
X